اخبار > مذاکره با هديه تهرانی برای حضور در فيلم داريوش مهرجويي


  چاپ        ارسال به دوست

مذاکره با هديه تهرانی برای حضور در فيلم داريوش مهرجويي

پیش‌تولید فیلم سینمایی «اشباح» به کارگردانی داریوش مهرجویی با حضور بازيگران مطرح سينما آغاز شد.

دست‌اندرکاران این پروژه که چندی قبل موفق شدند مجوز ساخت این فیلمنامه را از وزارت ارشاد دریافت کنند به تازگی پیش‌تولید فیلم را آغاز کرده‌اند؛ فیلمی که گفته می‌شود پر بازیگر است و چهره‌های مطرح سینما در آن بازی خواهند کرد.

مذاکرات با هدیه تهرانی، علی مصفا و سحر دولتشاهی انجام شده و ظاهرا توافقاتی نیز انجام شده تا این بازیگران جلوی دوربین «اشباح» بروند.

مصفا پیش از این در «لیلا»، «پری»، «دختردایی گمشده»، «میکس» و «آسمان محبوب» با مهرجویی همکاری کرده اما هدیه تهرانی برای اولین بار است که جلوی دوربین فیلمی از مهرجویی می‌رود. این سه بازیگر البته هنوز با جهانگیر کوثری قرارداد امضا نکرده‌اند. البته نقش‌های اصلی فیلم «اشباح» را دو بازیگر جوان بر عهده خواهند داشت که به زودی انتخاب می‌شوند.

از جمع عوامل پشت دوربین نیز گفته می‌شود حضور تورج اصلانی (مدیر فیلمبرداری)، نظام‌الدین کیایی (صدابردار) و علیرضا شمس (دستیار کارگردان و برنامه‌ریز) در این پروژه قطعی شده است.

جهانگیر کوثری که تهیه‌کنندگی فیلم تازه مهرجویی را بر عهده دارد قصد دارد «اشباح» را برای نمایش در جشنواره سی‌ودوم فیلم فجر آماده کنند.

15 شهريور 92

منبع: روزنامه باني‌فيلم


١٣:١٨ - 1392/07/21    /    شماره : ٤٠٣٢    /    تعداد نمایش : ٥٢٧



خروج